У Львівській дитячій лікарні на Орлика рік виходжували хлопчика, який народився передчасно на 33 тижні вагітності з численними вродженими вадами. Тепер Данилко здоровий, і його можна спокійно виписувати додому, - поділилися радісною новиною лікарі.

Подробиці повідомляють на офіційному сайті лікарні.

"У дитини була артезія шлунку, артезія стравоходу з трахеостравохідною норицею, артезія прямої кишки і товстого кишківника та інші супутні захворювання. Серед іншого, у Данилка серце з правого боку, тоюто має дзеркальне розташування органів та специфічну судинну систему", - розповіла завідувачка хірургії вроджених вад розвитку Галина Курило.

Хлопчик рік провів у лікарні, фото з офіційного сайтку медичної установи

"На сьогодні Данилкові завершено корекцію внутрішніх органів, хлопчику успішно провели 5 операцій і після року лікування у нашому відділенні дитина здорова і іде додому", - діляться радістю лікарі.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Що було з дитиною рік тому, мамі страшно навіть пригадати - коли немовляті був лише день від народження, лікарі оперували його протягом 10 годин. Хірурги кажуть, що це була одна із найтяжчих операцій за всю їх практику.

Нагадаємо, що хворі на рак українці потребують термінової допомоги: "Здай кров-врятуй дитину!". Волонтери просять небайдужих про посильну допомогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, морські піхотинці здали кров і плазму в Маріупольському центрі переливання крові.

Також Знай.uа писав, що у Львові успішно пересаджують печінку, тисячі українців отримали шанс на життя.