На Стрийщині конфлікт двох незнайомців обернувся різаниною. У четвер, 25 лютого, на лінію 102 прийшло повідомлення, що мешканець одного із сіл району важко поранений.

Як з`ясували правоохоронці, ножем потерпілого штрикнув незнайомець, коли зробив зауваження через неправильну парковку. Про це поліція Львівської області повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

Як з`ясувалося, перехожий зробив зауваження місцевому мешканцю, що той буцімто непавильно припаркував автівку. Між чоловіка розгорілася словесна перепалка, яка переросла у бійку. Під час конфлікту пішохід дістав ножа і кілька разів штрикнув опонента, і відразу втік.

Медики діагностували в постраждалого різані рани обличчя, руки, ноги та проникаюче поранення і животі.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Зловмисника затримали наступного дня, 26 лютого. Зараз вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Тим часом у Київській області судитимуть чоловіків за підозрою в умисному вбивстві – вони поховали живцем свого приятеля.

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік посварився з дружиною і розгромив кілька припаркованих авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві поруч з рестораном прогримів сильний вибух. За попередньою інформацією, невідомий чоловік залишив пакет з невідомим предметом на сходинках входу в заклад, після чого, практично відразу прогримів вибух.

Також Знай.ua писав, що у Києві сталася бійка в тролейбусі-дійшло до поножовщини.