У Львові у маршрутки під час руху відмовили гальма.
Відповідний Відеоролик виставили в групі Зупини_Лося " у Фейсбуці.
Повідомляється, що інцидент стався на Сихові. Там під час руху водій маршрутки зрозумів, що не може загальмувати перед червоним світлом світлофора через несправність гальм. У цій стресовій ситуації маршрутник прийняв рішення виїхати на тротуар, де були люди, а не на швидкості протаранити автомобілі, які стояли попереду.
Чи постраждав хто в цій історії - невідомо. Інформація уточнюється.
"Сихівський Перевізник! Українська версія! У Львові на Сихові у водія маршрутки відмовили гальма!",- йдеться у підписі до відео.
"Водію респект, він зміг скерувати своє судно-щоб не завдати збитків іншим..", "Глуши, дурню!", "вибір між вдарити в с*аку чи влетіти на тротуар з людьми вже на рівні інстинктів", "У водія відмовили чи в маршрутки?", "Вся суть в швидкості і червоному світлі!якби він знав швидше можна було б передачами тормозити (але треба годині і вільної дороги)...ручнік видимо теж не робив тому маємо те що маємо"," Мужику респект за реакцію", " Шановні коментатори, а ви поставте себе на місце водія.Секунди часу, попереду червоний і машини стоять, і ще позаду тебе 20 чол. пасажирів сидять!Скидання передач не допомагає, заглушиш, гідрик не спрацює!ВІН ПРИЙНЯВ ЄДИНЕ ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ.Хто був у такій чи схожій, той зрозуміє", " Дріт викрутився?", "Ще у них колеса відвалюються. І перекіс буває. Але то швидше за все порушення правил експлуатації:) "Богдан Моторс" - національна гордість. Від батька нації"," щоб авто попереду не пошкодити віскочив на тротуар тиснути пішоходів", " в кого гальма відмовили? У водія, чи в маршрутки?",- писали в коментарях користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові подружка Зайцевої "припаркувалася" у Взуттєвий магазин і перевела стрілки на гальма

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях "синій" шумахер без гальм протаранив будинок і спробував відмазатися: "ні в одному оці!"

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Розхитана маршрутка на шаленій швидкості ледь не погубила людей: все через несправні гальма