У Львові в одному з багатоквартирних будинків чоловік, якому відімкнули газ і електрику, гріється багаттям просто у квартирі.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що у Львові 40-річний чоловік наражає на небезпеку свої сусідів, адже палить багаття просто на підлозі своєї квартири. Варто зазичити, що львів'янину вже достатньо давно відрізали газ, світло і воду, тому він вирішив розпалити багаття аби грітися під час морозів.

Скріншот із відео

За словами сусідів чоловік багато пиячить та буянить. Коли мешканці роблять йому зауваження, він реагує досить агресивно. Поліція вже не раз втихомирювала чоловіка, але все марно. Ані йти лікуватися, ані змінювати спосіб життя чоловік не збирається.
Сусіди в постійному страху, кажуть перекриття в будинку дерев'яне тож просто бояться згоріти. Мешканці писали звернення на гарячу лінію міста та в поліцію. Але власник квартири зазвичай у своє помешкання нікого не впускає, заявляючи що це приватна власність.

"Складаємо адміністративні протоколи, іншого як такого впливу на нього ми не маємо, оскільки в його діях немає складу кримінального правопорушення", - зазначає дільнична офіцерка поліції Львівщини Лідія Паньків.

Нагадаємо, що киянам прийшли "золоті" платіжки за газ, хоча обіцяли не підвищувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно: інструкція для українців

Також, "Знай.uа" писав, тарифи на газ після "знижки" стали дорожчими: яку різницю не врахували в комуналці, думка експерта

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще