У Львові через сильні холоди та заметілі небайдужі містяни зробили буду для безпритульної собаки аби вона не мерзла.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Оксана Кошак.
Так, стало відомо, що у Львові у середу, 10 лютого у центральній частині Львова завдяки небайдужим мешканцям собака Стелла отримала нову буду.

Небайдужі зробили буду для безпритульної собаки, фото з фейсбук

"Безпритульна собачка Стелла, яка вже понад три роки живе у центральній частині Львова отримала нову теплу будку завдяки небайдужим львів’янам та сприянню міської влади", – йдеться у пості.

Небайдужі зробили буду для безпритульної собаки, фото з фейсбук

За словами львів'янки, ця собака з’явилася поблизу церкви Андрія у грудні 2018 року. Тоді ж її відловили працівники ЛКП «Лев». На підприємстві собаку назвали Стелла, стерилізували, вакцинували. Але ні кінолог, ні ветеринари, ні доглядальники так і не змогли приручити тварину, яка боялася будь-якого контакту з людиною.

Небайдужі зробили буду для безпритульної собаки, фото з фейсбук

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Тому собаку чіпували та повернули на місце вилову. Навіть зараз Стелла нікому не дозволяє наближатися до себе, але любить приймати кісточки від небайдужих містян.

Нагадаємо, у селі Чурапча (Якутія, Росія) через екстремальні морози собака потрапила в крижану пастку. Місцеві жителі 27 січня виявили вуличного бідолаху, який вмерз у лід під будівлею лікарні та голосно скиглив.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Тернопільській області чоловік змусив коня встати на ковзани на замерзлому ставку: мало не згодував рибам.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині невідомі зв'язали собаку в мішку і кинули в річку. На щастя, тварину вдалося врятувати випадковим перехожим.