Ольга Фреймут відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор". Зірка має багатотисячну армію шанувальників, які з задоволенням слідкують за її творчим шляхом та особистим життям.

Через це фани Фреймут створюють безліч фан-сторінок у соціальних мережах. На одній з таких фан-сторінок freimuteam оприлюднили новий знімок зірки.

На оприлюдненому фото зірка позує в одному з ресторанів, сидячи на зручному диванчику. Ольга Фреймут одягла стильний та стриманий костюм бежевого кольору, який вдало підкреслює її жіночність. Свій образ Фреймут доповнила розкішними локонами та лаконічним денним макіяжем.

Ольга Фреймут, instagram freimuteam

Також на фан-сторінці оприлюднили цитату Фреймут і якій вона поміркувала про те, що у житті кожного можуть траплятися погані речі. Проте за словами зірки головне, щоб такі речі траплялися лише іноді.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

"Іноді у житті можуть траплятися погані готелі та їжа з волосками. Важливо, щоб воно так і залишалося «іноді»", - таку цитату Ольги Фреймут опублікували під оприлюдненим знімком.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.

Як повідомляв портал Знай Фреймут обійняла підрослу дочку і дала мамам безцінну пораду.

Також Знай писав, що Ольга Фреймут у білому перетворилася на ніжного ангела: "Любіть".