Стало відомо про те, що рятувальники близько 15 години транспортували туриста зі Львова, який заблукав.

Таким чином, повідомляється, що близько двох днів рятувальники і волонтери прочісували гори, і все ж знайшли знесиленого туриста, який загубився. Він опинився на території Румунії. Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

Пошуки заблукалого туриста в Карпатах-ДСНС Закарпатської області)

Волонтер рятувальник Богдан Фаштрига, спільно з напарником вирушив на пошуки жителя Львова Степана разом з напарником. Той загубився ще в четвер, 14 Січня.

Рятувальник розповідає, що посеред лісу побачили самотній ліхтарик, який був приблизно в 400 метрах від координат. Чоловік на той момент був вже сильно знесилений, і пересуватися міг тільки на чотирьох кінцівках.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Пошуки заблукалого туриста в Карпатах-ДСНС Закарпатської області)

Координати, до слова, прийшли від друзів Степана. Він надіслав їм смс, і вони зрозуміли, що його потрібно рятувати.

Турист знаходився на висоті в 1500 метрів, вже на стороні румунської території. Знайшли його близько третьої години ночі, і до ранку він цілком ймовірно міг не дожити.

На вулиці був мороз в 17 градусів, але, на вітрі відчувалося як 25, і метр снігу.

В таких умовах потерпілого протягом 15 годин транспортували.

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів. Від допомоги рятувальників та медиків чоловік відмовився.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка. Останній раз дівчина виходила на зв'язок 8 листопада о 17: 30.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.