Днями в мережі розгорівся скандал навколо Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас, розташованої у Київській області.
Читайте Знай в Google News!
Ця фабрика виготовила ялинкові іграшки з лого російської армії. Виявилося, що власником основного пакета акцій фабрики є Львівський склодзеркальний завод. Про це пише Еспресо.Захід.
Нещодавно з'ясувалося, що Клавдіївська фабрика виготовила партію кульок на ялинку з логотипом армії Російської Федерації. Після розголосу на фабриці підтвердили, що одним із ринків збуту продукції є Росія, але запевнили, що партію ялинкових прикрас із лого армії країни-агресора ліквідували.

Скріншот

Так, за даними аналітичної онлайн-системи YouControl, власниками великих пакетів акцій ПрАТ “Галімпекс-Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас” є зареєстроване у Львові ТзОВ “Фірма Галімпекс-Склодзеркальний завод”, яке володіє майже 76% акцій, і мешканець села Зимна Вода на Пустомитівщині Олег Дацко – власник трохи більш ніж 20% акцій. Своєю чергою, Олег Дацко є засновником та основним бенефіціаром Склодзеркального заводу, відтак його можна вважати основним власником також Клавдіївської фабрики.
Нагадаємо, Клавдіївська фабрика в Київській області запустила у виробництво ялинкові прикраси з логотипом російської армії. Виконувач обов'язки голови правління фабрики Павло Гукасов на своїй сторінці у Facebook написав, що фабрика має частину замовлень із Росії, а згадана ситуація стала результатом певного недогляду з боку керівництва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український репер Потап відповів усім, хто розкритикував його за спільну пісню з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, після скандалу навколо співу угорського гімну на Закарпатті голова села Сюрте Арпад Пушкар заявив, що не бачить проблеми.

Також Знай.uа писав, що в АТБ помітили дивну "акцію": збирають собі на корпоратив до Нового року?

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще