У Львові сталася дика НП, через несправний водонагрівач чадним газом отруїлися двоє дітей.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що у середу, 28 жовтня у Львові через несправний водонагрівач чадним газом отруїлися двоє дітей. Зазначається, що ця надзвичайна пригода сталася на вулиці Міхновських, 28 у результаті цього постраждало двоє дітей.

швидка допомога, скріншот з відео


Медики швидкої допомоги двох дітей, віком 4 та 6 років, госпіталізували до Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Варто зазначити, що під час перевірки спеціалісти виявили, що причиною отруєння став несправний водонагрівач. До будинку тимчасово припинили подачу газу. Обставини події встановлюють фахівці.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Дніпрі глибока яма мало не стала могилою для дівчини - "Накрило бетонною плитою" Мешканка Амур-Нижньодніпровського району поверталася додому і провалилася в глибоку яму між житловими будинками на проспекті Слобожанському.

Також портал Знай.uа писав, що киянин заплатив 19 тисяч за власну смерть – "Робив це не вперше" Під Києвом 43-річний любитель екстремальних видів спорту загинув, стрибнувши з парашутом. Парашутист-початківець Олексій Миколайчук мав виконати навчальний стрибок, який контролювала інструктор.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що залізничні колії України в критичному стані – екс-міністр інфраструктури. Рівень зношеності залізничних колій перевищує 50%, що є небезпечним для вантажних перевезень та пасажирів.