У Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п’ятницю, 25 вересня.

Про це повідомляє інформаційний портал Tvoemisto.tv.

Так, стало відомо, що у Львові знайшли зниклу безвісти дівчинку. Виявилося, що вона була у бабусі, здорова і неушкоджена.

Поліція / скріншот з відео


«Інформація надійшла у поліцію. Поліцейські встановили її місцезнаходження. Протиправних дій щодо дитини вчинено не було. Вона здорова і неушкоджена, перебуває у бабусі», – розповідає Світлана Добровольська.

З її слів, у родині є конфлікт. «Родичі шукають спільну мову», – пояснила вона.

Варто нагадати, що про зникнення 8-річної Соломії Бойко у четвер, 25 вересня, повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич. За його інформацією, дівчинка вийшла о 09.00 зранку зі школи і не повернулася додому.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.