Маленьку школярку, яка зникла у п’ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як відомо, 25 вересня восьмирічна Соломія Бойко без нагляду вийшла зі школи близько 9:00 ранку, проте ні назад, ні додому не повернулася. Дитину оголосили в розшук.

Станом на 16:00 суботи, 26 вересня, стало відомо, що дитина після школи прямувала в напрямку свого дому, однак по дорозі її зустріла її рідна тітка. Цю інформацію правоохоронці отримали з камер спостереження.

Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

«Наразі встановлюють місце перебування дитини і жінки, оскільки жінка не з’явилася вдома і її місце перебування також не відоме», - пишуть у спільноті.

Відомо, що між родичами існує давній конфлікт. Припускають, що дії тітки могли бути помстою батькам дитини.

Всіх, хто бачив жінку та дитину, просять повідомити до поліції.

«Напевне, тітка має серйозні проблеми з головою», «То що, виходить, тітка вкрала дитину?», - дивуються львів’яни у коментарях до повідомлення.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довге.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.