Кілька років тому історія, як жінка в 60 років народила дитину облетіла практично весь світ. З того моменту пройшло вже п'ять років.

Про це повідомляє інформаційний портал fun-place.

Галина Шубеніна народила дочку в шістдесят років. Тоді ця тема стала обговорюватися і не обійшлося без негативних коментарів. Багато хто вважав, що якщо жінка народжує будучи вже не молодою, то дитина за фактом буде часто хворіти або з патологією. Тоді до хвилі критики Галина поставилася спокійно і говорила про те, що йшла на цей вчинок усвідомлено.


Коли Галина була ще молода і юна, вона познайомилася з чоловіком і закохалася в нього. Потім народила від нього сина. Але незабаром пара розійшлася.


Вона стала виховувати синочка зовсім одна. Вже коли їй було 50, вона знову відчула себе коханою. Правда, чоловік був молодший за неї на 8 років. Але в цей же момент трапляється нещастя - сина Галини не стало. Новий чоловік надавав підтримку їй. Потім вони вирішили одружитися. Тоді Галина задумалася про дитину. Лікарі до останнього відмовляли її, але вона була непохитна у своєму рішенні.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще


І так в 2015 році народилася дівчинка Клеопатра. Зараз їй вже 5 років, вона росте дуже життєрадісною дівчиною. За розвитком вона ні скільки не поступається своїм ровесникам. Дівчинка любить ходити в дитячий сад і танцювати. В саду її завжди хвалять і ставлять в приклад.


Галина каже, що у неї і чоловіка скромні заробіток і пенсії, але в будь-якому випадку для них головне - сімейне щастя.

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.ua" , багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Також, "Знай.ua" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька