У Львівській області екоактивіст влаштував рейд Держекоінспекції щодо звалищ на території регіону. Детальніше про це розповідає прес-служба Державної екологічної інспекції України в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що екоактивіст став ініціатором рейду Держекоінспекції, розслідувавши місця незаконних звалищ сміття в місті Львів та Пустомитівському районі Львівської області. За підсумками рейду незаконне поховання сміття було виявлено в наступних місцях:

  • Вулиця Трускавецька у Львові
  • Село Холодновідка
  • Село Сороки-Львівські
  • Село Сокільники (медичні відходи)
  • Село Лисиничі (дивотні рештки)

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

За результатами рейду Держекоінспекція України залучила фахівців відділу інструментально-лабораторних досліджень контролю інспекції, які зібрали проби ґрунту для проведення лабораторних досліджень.

За підсумком перевірки було притягнуто до відповідальності посадову особу Сокільницької сільської ради за невиконання попередніх розпоряджень інспекції. На нього склали адміністративний протокол згідно зі статтею 188-5 кодексу України Про адміністративні правопорушення з накладенням штрафу.

Також було складено протокол згідно зі статтею 82 кодексу України Про адміністративні правопорушення за захоронення сміття в селі Лисиничі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові посеред вулиці виявили мертвих голубів.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині діти, на колінах схиляючи голови, подякували ремонтникам, які зробили дорогу.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті накопичується 300 тонн сміття на рік, зараз легальні полігони в області на 90% заповнені.