Богдан Бедрило працював директором ЛКП “Львівелектротранс”, начальником Головавтотрансінспекції у Львівській області. Нещодавно він написав у facebook актуальний пост.

"Робив на днях КТ на грудну клітку в Львівській КОМУНАЛЬНІЙ лікарні швидкої допомоги на Миколайчука, 9. тривало 3 хвилини, як пояснили працівниці - бо найновіше, найкраще обладнання в місті. Супер. Заплатив 1200 грн. Ні квитанціїї, ні чеку. Ні оплати карткою. ГОТІВКА. БЕЗ ОБЛІКУ!!! КОМу ??? Якщо в бюджет лікарні - має бути облік і віддача - нові ліжка, простирадла, умови і т.д. Цього не видно. А суми - величезні. 3 хвилини - 1200 грн. За годину (черга по запису і жива - нонстоп) нехай не 20, а 15 чол - 18 000 грн. За добу (працюють нонстоп - до останнього клієнта) нехай 20 год - 360 000 грн за добу. За місяць - 8 - 10 млн грн. Або прозоро вкладайте в лікарню такі суми, або, в час пандемії (не кожен має такі гроші, чи краще їх на оздоровлення використати - зробіть по 100 - 150 грн таку послугу. Кому війна (пандемія), а кому мама рідна. Це - Львів, лікарі. Комунальна служба", - пише Богдан.

"Володимир Андрійович: У Податкову напишіть. Це пряме порушення податкового законодавства", - пишуть поради у коментарях користувачі соціальної мережі.

"Садова самонеміч Львова. Лікарня МІСЬКА, львівська, ПОВНІСТЮ керується ВЛАДОЮ ЛЬВОВА, найбільш україномовного міста на планеті ЗЕМЛЯ", - коментує Zinoviy Huzar.

Серед коментаторів є й такі, хто захищають описаний метод оплати медпослуг.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Не плутайте праведне з грішним. В нас в Україні є своя правова база функціонування медицини. Добра чи погана - така як є, і не треба порівнянь недоречних з іншими країнами. Якщо лікар хоче заробляти - ВПЕРЕД - купити обладнання, утримувати приміщення і персонал - і нехай ставить будь-які вигідні йому розцінки - і кожен буде думати - звертатись туди чи ні. Але якщо все з бюджету (тобто з моїх і ваших грошей) - обладнання, приміщення, персонал і т.д. - то я маю право вимагати звіту КОЖНОЇ копійки. Не хоче звітувати перед громадою - хай йде в приватну практику", - відповідає захисникам Богдан Бедрило.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що МОЗ змінює критерії визначення зон карантину: що слід знати українцям

Також портал " Знай.ua" писав, що Китайський вірус посадив під замок весь оперний театр Харкова - прем'єр не буде

Також портал " Знай.ua" писав, що В Україні різко скоротили кількість ПЛР-тестів: у МОЗ пояснили, що відбувається