На Львівщині сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинуло двоє людей і ще один поранений.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Львівщині сталася смертельна аварія. Повідомляється, що аварія сталася близько 13:45 в Угерську біля Стрия. На місце події оперативно прибули наряд поліції і бригада швидкої допомоги.

Фото: Варта-1”


З'ясувалося, що водій Infiniti виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Nissan. Після цього "японець" врізався в автомобіль Peugeot Partner. Крім того, уламками розбитих авто була пошкоджена Mazda.

Прибулі на місце події медики встановили, що в результаті ДТП від численних травм загинуло дві людини. На жаль, врятувати їх не вдалося. Також отримала травми пасажирка другого авто – її госпіталізували.

Фото: Варта-1


Правоохоронці встановлюють причини та обставини події. Ведеться слідство.

До словаа на Закарпатті, 19 липня, на трасі “Київ–Чоп” біля повороту на село Іванівці, зіткнулися легковик “Mazda” і вантажівка. У ДТП загинуло троє людей, серед яких неповнолітня дівчинка. Великогабаритну машину перекинуло в кювет, де вона зайнялася полум'ям.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Водій легковика та ще двоє його пасажирів, 10-річна дівчинка і 23-річний молодий хлопець, загинули на місці аварії. 46-річна жінка, доставлена в районну лікарню для надання медичної допомоги. Водій вантажівки з забоями також госпіталізований в лікарню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові "склеїлися" два автобуси і маршрутка, пасажири не встигли пискнути - все життя перед очима

Як повідомляє портал Знай.uа У США сталося ДТП, в якому людина використовує напівавтономну систему “Автопілот” Tesla Model S врізався в автомобіль військовослужбовця штату Арізона

Знай.uа писав, що Страшне ДТП забрала життя 29-річного українця у Таїланді, тіло привезли через 4 місяці — дарував свято дітям