У Львові п'яна жінка побила патрульну поліцейську, яка приїхала на виклик.

Про інцидент повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Так, стало відом, що у четвер, 2 липня, у Львові патрульна поліцейська отримала тілесні ушкодження під час виїзду на виклик про домашнє насильство. Зазначається, що близько четвертої години ранку на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про домашнє насильство від мешканки одного з будинків на вулиці Івана Франка у Львові. За вказаною адресою оперативно приїхав наряд поліції.

патрульна поліція, скріншот з відео


Прибувши на місце події правоохоронці виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрий саме сів у свій автомобіль «Опель» та намагався втекти. Але це йому не вдалося, патрульні зупинили транспортний засіб. Коли поліція намагалася встановити особу водія до правоохоронців несподівано підбігла його дружина, 20-річна львів’янка та напала на патрульну та нанесла їй тілесні ушкодження. Зазначається, що вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

За фактом нападу на поліцейську слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

За фактом керування автомобілем у нетверезому стані правоохоронці відкрили кримінальний проступок за ч. 1 ст. 286-1 (керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції). Наразі проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування