Зараз літо, а це значить, що в розпалі сезон кабачків. Цей овоч воістину універсальний. Як його тільки не готують - і тушкують і смажать і запікають, варіантів маса.

Ось ще один рецепт страви з кабачків з незвичайним смаком. Блюдо вам дуже сподобається.

Для цього апетитного і простого рецепту, беріть продукти в довільному обсязі.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • кабачки;
  • яйце;
  • часник;
  • сир;
  • сметана або йогурт;
  • зелень, сіль, перець і спеції за смаком.

Процес приготування:

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

1.Кабачки очистити від шкірки.

2.Ріжемо кабачок. Можна різати кубиками або натерти слайсами на тертці.

джерело: Дніпровська панорама

3.Солимо кабачки і викладаємо у форму для запікання – кладемо внапуск.

4.Солимо, перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і ароматними травами.

5.Для заливки змішуємо яйце з сіллю і подрібненим часником – беріть його за смаком. Так само додаємо йогурт натуральний або сметану.

джерело: Дніпровська панорама

6.Сюди ж натираємо на середній тертці сир – беріть будь-який по своєму смаку.

7.Перемішуємо заливку і заливаємо нею кабачки. Рівномірно розподіляємо по формі.

джерело: Дніпровська панорама

8.Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 35 хвилин – до рум'яної скоринки.

При подачі страви на стіл, кабачки можна посипати свіжою зеленню, а так само додати сметану або інший соус на ваш смак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Смачний і елементарний рецепт грузинського шедевра Чахохбілі перенесе вас в Тбілісі прямо з кухні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Легкий салат, який додасть вам радості під час дієти — зберігайте рецепт

Також «Знай.ua» писав, що Кухонна "магія" — перетворюємо простий лаваш в апетитний штрудель з яблуками і бананом