Львівська обласна рада збирає пленерне позачергове засідання де будуть обговорювати вивезення твердих побутових відходів.

Про це повідомляє інформаційний портал 4studio.

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 19 червня, відбудеться позачергове пленарне засідання Львівської обласної ради. На засіданні депутати розглянуть питання про стан справ із вивезенням твердих побутових відходів з міста Львова.

За словами голови Львівської облради Олександра Ганущина криза сміття у Львові може повторитися через бездіяльність мера Львова Андрія Садового.

Андрій Садовий, скріншот з відео


“Сьогодні, прикриваючи власну безгосподарність лементом «про блокади», як тоді у 2016 році Андрій Садовий знову створює для усіх львів‘ян і гостей міста проблему зі сміттям”, – наголосив голова обласної ради Олександр Ганущин.

Як зазначив Ганущин, під час попереднього пленарного засідання депутатам не вдалось розглянути це питання, адже Садовий традиційно ігнорує засідання сесій обласної ради.

Нагадаємо, раніше У Львові троє друзів перетворили двір у казку, не чекаючи допомоги Садового - жити треба красиво

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі бабки вирішили підзаробити, пограбувавши сусідів - квіткова афера накрилася мідним тазом

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Знай.ua» писав, що В Дніпрі вандали понівечили скандальний пам'ятник - на синій руці з'явилася напис, який можна читати дітям