Жителі Львівщини розповіли, що на карантині на одній з платформ для продажу товарів активізувалися шахраї.

Про це написала львів'янка Тетяна Левицька у фейсбук спільноті "Допоможи вуйкові".

Так, дівчина розповіла, що на її акаунті OLX стояв на продажі телефон Samsung S 8. Ціна його була 5000 тисяч. Одного разу ввечері з львів'янкою про продаж домовилася жінка, вони зійшлися на ціні 4800.

Фото Тетяни Левицької



"Я запропонувала Олх доставку, на що вона відмовилась , тому що не знає що це таке( і справді багато людей не знають що таке олх доставка, і цією послугою не користуються, а дарма. Отож, домовились ми, що я відправлю наложним платежем в Одесу 94 відділення. Відправляла не я, але від мого імені", - пише жінка.

Нова пошта, скріншот: YouTube
Ілюстративне фото


На наступний до неї зателефонував чоловік та представився як технічна служба нові почти. Він повідомив, що на відділенні неправильно ввели дані отримувача і потрібно це виправити в накладній. Він зазначив що на телефон дівчини прийде код і його необхідно буде продиктувати.

"Потім виявилось, що цей продиктований мною код це код від самого додатку Нової пошти. За допомогою коду він зламав мій особистий кабінет і ввійшов зі свого телефону в додаток від мого імені. Цього я теж не знала, тому що ніде ніхто не повідомляє, коли в додаток входиш з іншого пристрою. Що мені потрібно було зробити, так це подзвонити на гарячу лінію або на саме відділення НП і уточнити цю інформацію, я чомусь цього не зробила. Тому що і подумати навіть не могла, що таке може статись. Шахраї відмінили грошовий переказ в моєму кабінеті і телефон їм дістався БЕСПЛАТНО, оплатили тільки доставку 86 грн!!! Отак, я подарувала телефон гнидам в Одеську область на 94 відділення. ", - пише львів'янка.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Фото Тетяни Левицької

Фото Тетяни Левицької


Дівчина після цього пішла у відділення та написала скаргу. Адміністратор відділення повідомив, що подібна ситуація за всю історію компанії стається вперше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Укрсиббанк" витирає ноги об своїх клієнтів.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк відмовився повертати гроші онкохворій клієнту.

Також Знай. ua писав, що в Приватбанку уточнили, скільки доведеться заплатити "зверху".