Кажуть, якщо людина не любити рибу, то вона просто не вміє її готувати. Тому пропонуємо вам дуже смачний і простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.
Скумбрія в банці - дуже смачне блюдо, яке приготуватися зможе кожен. Оскільки скумбрія дуже жирна риба, під час приготування не потрібно додавати рослинну олію. Кількості соку, що виділяється з риби, достатньо, щоб м'ясо стало соковитим і легко відокремлювалося від кістки.
Для того, щоб ваша банка не лопнула, скористайтеся простою порадою: завжди став її в холодну духовку, а потім вмикай підігрів.
Як приготувати скумбрію в банці?
Інгредієнти
2 скумбрії середнього розміру
1 морква
2 цибулини
4 горошини запашного перцю
2 лаврових листа
спеції, сіль за смаком
Для початку потрібно розібрати рибу, відріжте голову, хвіст і добре вимийте під проточною водою. Осушіть паперовим рушником і наріжте на порційні шматки.
Щоб позбавити скумбрію від специфічного рибного запаху, за півгодини до приготування потрібно замаринувати рибу в невеликій кількості лимонного соку. А в саму страву додай щіпку мускатного горіха.
Після цього потрібно натерти моркву, нарізати цибулю. Потім викласти шарами овочі і рибу в банку. Кожен шар посипаємо сіллю і спеціями. За бажанням на дно банки можете додати картоплю.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Після накрийте банку зі скумбрією фольгою або металевою кришкою. Ставимо в холодну духовку, потім увімкни її і запікай скумбрію мінімум годину при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок-за карантину
Як повідомляє портал Знай.uа Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив
Знай.uа писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"