Мер Львова Андрій Садовий виступив зі словами підтримки на адресу колеги з Черкас Анатолія Бондаренка, який дозволив собі послабити карантинні обмеження у ввіреному йому місті. Відповідний пост Садової опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зокрема, львівський міський голова закликає владу «припинити переслідування мера Черкас», а також надати містам можливість самостійно вирішувати, наскільки строгим має бути карантин.

«За всіма публічними перепалками ми ризикуємо забути, що вчимося жити з коронавірусом. Найменше я б хотів отримати колапс в органах державної або місцевої влади. Тому кожен крок має бути виваженим», — написав з цього приводу Садовій, запропонувавши уряду в ситуації, що склалася слідувати двом принципам.

На його думку, першим кроком має стати надання містам більшої свободи дій щодо карантину, а другим – перестати переслідувати градоначальника Черкас, який просто «висловив думку громади».

Скрін, Андрій Садовий

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

«Нам потрібні єдність і здоровий глузд», — зазначив Садовий.

«Публічні "привіти" (загрози) від президента - це взагалі якесь дно. Якщо протизаконні дії мера, тоді вони повинні бути припинені правоохоронними органами у відповідності з законом, а якщо дії законні, тоді все ок. Якось важко собі уявити, щоб, наприклад, Ангела Меркель загрожувала комусь з екрану телевізора», - коментують ситуацію городяни.

Нагадаємо, раніше Садової надумав "в'їхати" в кабінет мера на швидкої, нову аферу викрили в зародку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садового "нокаутували" двісті львівських чиновників - зважилися, поки мер закрився на карантин

«Знай.uа» писав, що У Львові запрацюють садки, названа дата жаданих "канікул" для батьків