З нагоди 34-ї річниці Чорнобильської катастрофи, яка буде 26 квітня, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, а також діти з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС отримають матеріальну допомогу. Цю одноразову грошову виплату передбачено для 1547 осіб. Загальна сума виплат — майже 3,6 млн грн. Про це повідомили в міському управлінні соціального захисту.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

"З міського бюджету одноразову матеріальну допомогу отримають ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС 1-ї, 2-ї, 3-ї категорій та діти з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС, які мешкають у Львові. Зокрема, у місті проживає 641 ліквідатор аварії 1-ї категорії: їм нададуть по 3000 грн. Також кошти скерують ліквідаторам аварії на ЧАЕС 2-ї категорії, таких у Львові — 768 осіб, а також 3-ї категорії -136 осіб: вони отримають по 2000 та 1000 гривень матеріальної допомоги відповідно. А двом дітям з інвалідністю, яку вони отримали внаслідок аварії на ЧАЕС, місто виплатить по 2000 гривень", — сказав начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Кошти ліквідаторам цієї техногенної катастрофи нададуть у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий "докине" львів'янам по 10 тисяч до зарплати, кому пощастить на карантині

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українцям виплатять допомогу по втраті працездатності — у Фонді соцстрахування назвали суму

Також «Знай.uа» писав, що Кличко ощасливить киян до Великодня, кому підставляти кишені