Львів вже достатньо довгий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через це у місті закрили майже всі заклади, окрім заправок, аптек та продуктових магазинів. Також на час зупинили навчальний процес.

Через жорсткі карантинні заходи львів'яни змушені більшість часу проводити вдома, деяких містян навіть перевели на роботу вдома. Саме тому, у популярній новинній групі фейсбука львів’янин Олег Радик створив опитування, що стосується першої дії громадян по закінченню карантину, передає портал "Діло".

Скріншот

Вже в перші години опитування були виокремленні основні пріоритети львів'ян. Найчастіше відмічалися ті, хто прагне до храму. Друге місце посіли ті, хто хоче якомога швидше побачити рідних, ну а третє місце посіли ті, хто скучив за посиденьками за запашною кавою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, скасування рейсів і виплата компенсацій — українські туроператори змінили правила. Українські туроператори змінили правила виплати компенсацій і скасування турів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні. Карантин в Україні, який було введено до 24 березня у зв'язку з поширенням пандемії коронавірусу, можуть послабити

Також "Знай.ua" писав, Зеленський підписав закон про соцгарантії в умовах карантину, що передбачає документ