У Львові на ремонт частини вулиці Личаківської планують виділити 160,3 мільйонів гривень. Такі данні про проведений тендер опубліковано на платформі Prozorro.

Зазначається, що ремонтувати планують частину вулиці Личаківської, яка простягається від перехрестя із вулицею Буковою до межі міста. Цей відтинок має протяжність приблизно у кілометр.

Роботами має займатися ТОВ «Автомагістраль-Південь», та завершити їх вже до жовтня наступного року. Власники компанії – двоє мешканців Одеської області. Минулого року товариство отримало тендери на понад 9 мільярдів гривень, цього року – на 460 мільйонів гривень.

За проектом, на вулиці мають обладнати дві смуги для автомобільного руху та велодоріжку, замінити комунікації та облаштувати зовнішнє освітлення.

Планується також зрізати близько чотирьох сотень дерев, однак рішення щодо цього ще остаточно не ухвалили. Ремонтні роботи на вулиці Личаківській тривають з 2017 року, її ремонтують частинами на кошти Європейського банку.

Популярні новини зараз

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Нагадаємо, раніше Львів'янку підкосив коронавірус, але вона не здалася - подробиці дивовижного зцілення

Як повідомляє портал «Знай.uа» Реформа Супрун, яку хоче продовжувати новий очільник МОЗ Степанов, остаточно знищить медицину, - політичний експерт

Також Знай.uа писав, що Українців примусово одягнуть в маски, ціни на бензин різко впали, безробіття перейшло в наступ — головне за ніч