Посилення обмежувальних заходів розпочнеться вже з четверга, 2 квітня.

Для усунення поширення коронавірусної інфекції Covid-19 у Львові вводяться додаткові обмежувальний заходи на період карантину. Про це повідомив під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий у середу, 1 квітня.

Посилення обмежувальних заходів розпочнеться з четверга, 2 березня – у Львові вводиться обов'язковий масковий режим, також набуває чинності заборона на пікніки в парках, закриваються всі дитячі майданчики.

маски, фото KHARKIV Today

"Щодо роботи супермаркетів і продуктових магазинів. З завтрашнього дня обов'язково заходити тільки в масках. Категорично забороняємо батькам з дітьми гуляти на дитячих майданчиках, тому що це зона ризику", - сказав мер.

Також Садовий оголосив, що з 2 квітня на спортмайданчиках може знаходиться тільки одна людина. Він анонсував посилену роботу поліцейських на час карантину.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"На п'ятницю-суботу буде посилена робота "муніципальної варти" і поліції з патрулювання парків, скверів", - заявив Садовий.

патрульна поліція, скріншот з відео

Для прийняття нових карантинних заходів посприяло рішення Кабінету міністрів про посилення карантину по всій території України: "Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби уряд планує запровадити більш жорсткі заходи безпеки на період карантину - до 24 квітня 2020 року", - сказано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський підписав закон про соцгарантії в умовах карантину, що передбачає документ

Як повідомляє портал «Знай.ua» ″Вовина тисяча″, допомога бізнесу і медпакет - за якими правилами Україна житиме на карантині

Також «Знай.ua» писав, що Україна перейде на примусовий режим "всі в масках" за наказом Зеленського