У суботу, 29 лютого, у Львові буде ясна, сонячна погода, яка затримається на весь день. Опадів не очікується, повідомляють на сайті Sinoptik.

Повітря в цей день прогріється максимум до 6 градусів тепла, а вночі опуститься до 2 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день, 29 лютого, у Львові в 1966 році, коли градусники показували до 13,6 градусів тепла. А моторошно холодно – в 1960 році, тоді всі мерзли в 29-градусний мороз.

Погода в Україні 29 лютого, Укргідрометцентр

Згідно з народними повір'ями, у цей день, 29 лютого, який буває раз на чотири роки, тобто на високосний рік, шанується преподобний богослов Іоанн Касіян Римлянин. У старовину 29 лютого вважали нещасливим, невдалим днем, і намагалися нічого в нього не починати. Крім того, не бралися за важливу роботу і не виходили з дому до світанку, боячись лихого ока.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Наші пращури помітили, що перед сильними снігопадами собаки починають кататися по землі. В такому випадку намагалися не відходити далеко від дому, щоб негода не застала в дорозі. Доброю прикметою вважалося побачити вночі молодий місяць з чіткими рогами – це обіцяло успіх і хорошу погоду.

Як повідомляв Знай.ua українським школярам нічого боятися, жодна зараза не пройде. У школах Києва вирішили ввести посилений режим дезінфекції, щоб хвороби не занеслись і не поширювалися. Причина всього цього – коронавірус.

Також Знай.ua писав, українців вбиває дещо посильніше коронавіруса, щотижня по 10 жертв. Після прочитання ви захочете зробити собі щеплення, так як в зоні ризику кожен українець.

Нагадаємо, в українських школах для учнів старших класів збираються ввести новий предмет. На програмування не сподівайтеся. Зате після його вивчення можна буде сміливо відзначати 14 жовтня, як своє свято.