У Львові друзі оригінально привітали товариша з Днем народження: перехожі спочатку подумали, що це чиясь вишукана помста. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook місцевого мешканця Всеволода Поліщука.

Спершу у мережі подумали, що власникові авто помстилися за паркування на місці, відведеному для інвалідів. Це викликало хвилю обурення серед коментаторів, які вважали, що з порушником обійшлися надто м’яко. Однак потім з’ясувалося, що кульки до коліс машини прив’язали друзі її хазяїна, бажаючи таким чином привітати чоловіка із Днем народження. Вони ж облили автомобіль вершками, які з часом розтанули і стали схожими на іншу, менш приємну, речовину.

Фото: Facebook Всеволода Поліщука

«З часом виявилось, конкретна ситуація таки не пов’язана з неправильним паркуванням. Насправді це вершки і привітання з Днем народження. Жодного рагульства, суцільне мі-мі-мі"», - написав автор посту.

«Якщо це фарба - це точно мінус) якщо якісь кондитерські вершки, то норм», «Думаю, без жінки там не обійшлось))))», - коментують львів’яни.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

«Я тут живу. Тут нема місць для паркування для людей з інвалідністю. Є підземний паркінг величезний. А машина стояла в дозволеному місці без позначок. Розписана вершками, там були кульки і блискітки. Це привітання таке оригінальне з ДН було. (Інформацію отримала від власниці ресторану з нашого ЖК, жіночка все знає про місцеві новини)», - роз’яснила одна із коментаторів.

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні Мечникова рік розпочався з двох унікальних пологів. До медиків надійшла жінка з рідкісним захворюванням — синдром Гольденхара, і жінка на 30-му тижні вагітності.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.