На Львівщині сьогодні, у неділю 16 лютого, у ставку поблизу села Коти виловили легковий автомобіль, у якому перебували чотири трупа. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповів керівник громадської організації “Варта1”, депутат Ігор Зінкевич.

За його словами, трагедія сталася в Яворівському районі області. У місцевій водоймі помітили потонулий автомобіль AUDI 80. Рятувальники витягли транспортний засіб з води та виявили в його салоні тіла чотирьох загиблих молодиків.

Депутат зазначив, що найстаршому із загиблих було 25 років, а найменшому – лише 20 років. Слідчо-оперативна група, що працює на місці події, вже встановила особи хлопців. Усі вони – місцеві мешканці та жителі сусіднього села Пісоцький (1995, 1996, 1999 і 2000 років народження).

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Фото: Facebook Ігор Зінкевич

За словами Зінкевича, правоохоронці намагаються встановити всі обставини трагедії. Він також додав, що всіх, хто щось знає про подію, просить повідомити у особисті повідомлення. Анонімність у такому випадку гарантується.

«Мабуть, на великій швидкості на слизькій дорозі занесло в це озерце, і втопились, не встигнувши вчасно вибратись з машини», - пишуть коментатори.

«Як шкода хлопців!! А був би там паркан між дорогою і тим озером, то б може вони і не влетіли в нього», - зазначають інші.

Нагадаємо, що у Москві затримали 23-річного строковика за підозрою в інтимному листуванні з 8-річною школяркою. Зовсім недавно вона покінчила з собою - стрибнула з 14-го поверху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві чоловік вирішив накласти на себе руки, але хотів, щоб його застрелив поліцейський.

Також портал Знай.ua писав, що аби не лікувати, зламав пальці: стоматолог жорстоко познущався над молодою матусею