Львівські ветерани та бійці Антитерористичної операції на сході України, яких у підконтрольних дружині мера засобах масової інформації назвали «тітушками», мають власне бачення того, що відбувається у місті. Про це виданню «Вголос» розповів Роман Коваль, ветеран АТО.

Як відомо, львівському меру Андрію Садовому у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі повідомили про підозру у зловживанні службовим положенням 21 листопада 2019 року. На сесію міськради тоді прибули учасники ГО «Об’єднання добровольців», які вимагали покарати мера за «дерибан землі, призначеної воїнам АТО».

На думку Романа Коваля, учасника російсько-української війни, засновника добровольчого підрозділу, «Садовому ще ніхто не задавав конкретних питань, що він робив, починаючи з 2014 року».

«Йде питання дискредитації волонтерського, добровольчого руху, і, напевне, ті люди, які заявили йому свою позицію, і хотіли запитати, що він робив, він образив їх «тітушками». Я думаю, він розумів, що він робить і для чого», - впевнений Коваль.

«Контекст один – дискредитувати всіх, хто став на захист Батьківщини 2014 року. Але він помилився – практично всі організації в Україні сьогодні вже дискредитовані – що «Правий сектор», що «УДА», батальйони. В першу чергу, з подачі проросійських ЗМІ. Андрій Іванович вирішив зачепити структуру, яка поки не є дискредитованою», - впевнений ветеран АТО.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Він додав, що в планах тих, хто прибув на сесію міськради у листопаді, не було її зірвати.

«Садовому не сподобалася наша позиція, але не за горами виборча компанія», - нагадав Коваль.

Нагадаємо, водопостачання та водовідведення у Львові подорожчали з 1-го лютого, тому вже дуже скоро містяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео