У середу, 12 лютого, у Львові очікується хмарна й вітряна погода, яку посилить дрібний крижаний дощ. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день підніметься до 2-3 градусів вище нуля, а вночі опуститься до нуля градусів. Вітер посилиться до 15-24 метрів за секунду.

найтеплішим цей день, 12 лютого, у Львові в 1958 році, тоді прогрілося до 10 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1985 році, тоді морози досягли 28 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 12 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, у цей день, 12 лютого, поминались святителі Василій Великий, Григорій Богослов і Йоан Золотоустий. Якою буде погода найближчим часом, передбачали по місяцю: якщо вночі у неї з'являвся червоний відтінок, то незабаром почнеться сильний вітер.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Разом з тим, посилення вітру вказувало на наближення сирої і дощової погоди. Вітер північний при безхмарному небі віщував сильні морози, які встановляться до кінця зими. Вітер із заходу приносив дощі і сльота, а південний вітер – суху погоду з потеплінням.

Як повідомляв Знай.ua навесні в Україні багато медичних послуг можуть стати безкоштовними. Однак для цього медичним установам потрібно буде виконати деякі умови, щоб отримати фінансування на надання цих послуг.

Також Знай.ua писав, пандемічний грип вирішив взятися за Житомирську область. Школи на карантині, адже захворіло вже більше 10 тисяч чоловік. Хворіють і дорослі, і діти.

Нагадаємо, не варто викидати зношені купюри, особливо у валюті. Їх можна спокійно поміняти на нові і не тільки в банку. Ми розповіли, де це зробити і хто приймає рішення про пошкодженість купюр.