У неділю, 19 січня, у моторошній ДТП на Житомирщині загинула директор львівської клініки естетичної медицини Genesis і близька подруга телеведучої Ольги Фреймут 25-річна Соломія Островська.

Соломія Островська, фото: скріншот Іnstagram

Про трагедію повідомили місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що легковик, яким кермувала Соломія, зіткнувся з вантажівкою на трасі Київ-Чоп 19 січня. Від отриманих травм молода жінка померла на місці.

Кадри з місця аварії, фото: Вголос

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Уточнюється, що подруга Ольги Фреймут поверталася до Києва з відпочинку в італійських Альпах. Аварія сталася неподалік від Житомира.

Варто відзначити, що в день трагедії вранці Соломія Островська публікувала у соцмережі фото з відпочинку, де вона - радісна та усміхнена - позує перед камерою.

Соломія Островська, фото: скріншот Іnstagram

Телеведуча Ольга Фреймут на своїй сторінці в Instagram написала про смерть близької подруги і висловила співчуття її рідним.

"Сьогодні пішла з життя моя близька подруга - Соломія Островська. Частина мого серця пішла з нею. Не вірю. Буду нудьгувати до кінця моїх днів. Вона була неземна, занадто ідеальна, щоб бути правдою. Співчуваю рідним Соломії", - написала Фреймут в Іnstagram.

Співчуття Фреймут, фото: скріншот Іnstagram

Нагадаємо, українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".