Стало відомо, що українські ветерани та військовослужбовці поїдуть до Гааги, аби відстояти честь країни на "Іграх Нескорених", які пройдуть у травні 2020 року.

Серед побратимів, які йшли пліч-о-пліч проти ворожих сил на Сході України, відібрали 20 найкращих претендентів, серед яких четверо чоловіків - зі Львова. Це - Дмитро Афанасьєв та Ігор Галушка (обидва – Національна гвардія України) й Сергій Калитюк та ВікторЛегкодух (обидва – Збройні сили України).

Новину сповістили на сайті "invictusgames.in.ua". "Цього року українську команду обирала спеціально створена комісія під головуванням Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, до складу якої увійшли представники Мінвету, ветеранських організацій, добровольчих формувань та громадянського суспільства. Відбір відбувався відповідно до нових критеріїв, переданих Україні міжнародної Фундацією «Ігор Нескорених», за підсумками кількох етапів відбору (спортивні тестування, Національні «Ігри Нескорених»), анкетування, розгляду поданих учасником документів, а також особистих інтерв’ю з психологом",- повідомив "invictusgames.in.ua".

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Нагадаємо, що вихованці ДК "Тріумф" стали володарями 3 золотих, 2 срібних і 3 бронзових медалей

Як повідомляв портал Знай.ua, 60-річний Ярослав Рудяк здобув бронзову медаль на Чемпіонаті України з 24-годинного бігу в Києві.

Також Знай.ua писав про те, що український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк визнаний найкращим спортсменом місяця в Україні.