Активісти Львова, які турбуються також і про життя та комфорт тварин, просять усіх небайдужих прийняти у свої родини хвостатих улюбленців, які залишилися без люблячої господарки.

Справа в тому, що днями померла 60-річна жінка, яка тримала у себе в помешканні 50 котів. Вусані проживали на вулиці Літній, 6 у Львові, а тепер залишилися без даху над головою та тарілки з їжею.

У мережі Фейсбук місцева активна громадянка Вікторія Мироенко поширила публікацію із відповідним повідомленням.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Померла жінка, в якої 50 котів, терміново треба забирати!!!! По одному це не є проблема!!!!!!!!!! 0675389127",- пише Вікторія.

"Здається, це було п’ять днів тому. Ми зайшли одразу після поліції, коли забрали тіло. Жінці було десь 60 років, але виглядало на те, що у неї була «чорна» смуга у житті, бо коти дуже худі, голодні і нещасні. У цьому і проблема, бо, якщо вони хворі, то їх не можна до інших котів, тому треба до ветеринара, аналізи. Головне питання у тому, що треба котів роздати. Зараз вони закриті у тій квартирі, у тому під’їзді, але є загроза, що люди, які хочуть отримати права на цю квартиру, можуть випустити їх і вони розбіжаться вулицею. Декілька котів вже так вибігло. Не знаю точно скільки, але знаю, що їм важко. Коти квартирні і коли тікають, то вони дуже перелякані, бо не знають, що таке вулиця. Тому вони десь перелякано ховаються у куточках. Переважно, десь у підвалах і темних місцях. Коли їх не знаходять, вони там помирають…",- б'є на сполох активістка.

Нагадаємо, що назвали ім'я переможця конкурсу Wildlife Photographer of the Year в 2019 році

Як повідомляв портал Знай.ua, собаку на авторинку купили за 2000 грн.

Також Знай.ua писав про те, що спроби поставити на лисицю капкан результату не дають