Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У ГУ НП у Львівській області розповіли, що посеред Львова сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали перехожі.

19 серпня у середмісті Львова сталася аварія з участі мотоцикла.

Як повідомляють у правоохоронних органах, водій мотоцикла "Qingqi QM 200L", 41-річний львів’янин, наїхав на двох пішоходів. Постраждалі, 30-річний чоловік та 34-річна жінка, отримали тілесні ушкодження та були доправлені до лікарні. Обоє постраждалих - мешканці селища Брюховичі, що на Львівщині.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Наразі співробітники поліції встановлюють всі обставини автомобільної пригоди, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що прикрий інцидент трапився на фабриці концерну LG поблизу польского Вроцлава. 28-річний українець травмувався – чоловік помер у лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 19 серпня, в самому центрі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів Range Rover і Tesla.

Також Знай.ua писав про те, що смертельне ДТП сталося на 43-му кілометрі траси Київ-Суми, зіткнулися Chevrolet Aveo і Audi Q5.