Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Колишнього чемпіона світу у супертяжкій вазі помітили на вулицях Львова за досить цікавим заняттям: він грав у шахмати посеред міста.

Як видно, екс-чемпіон з користю проводить вільний час та розминає не тільки свої м'язи, а й мозок. "Недільні шахи. Матч на красивих вулицях Львова – це мені до душі"- розповідає Володимир.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Володимир Кличко показав чудовий приклад, як треба проводити вільний час у вихідні. "Тримайте розум і тіло свіжими, друзі мої!"- радить він.

До речі, у Володимир Кличко виявився чемпіоном не тількі в боксі, а й в шахах: у цьому недільному матчі він, як завжди, вийшов переможцем. "Розгромив цього хлопця так сильно, що він думав, що ми граємо в шашки"- коментує спортсмен.

Нагадаємо, що оприлюднено подробиці бійки екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) в одному з ірландських барів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 37-річна модель Іванка Трамп разом зі своїм чоловіком - Джаредом Кушнером - знається на активному відпочинку.

Також Знай.ua писав про те, що анекдоти здатні принести заряд хорошого настрою навіть в дуже жаркий і виснажливий робочий день.