Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові Людмила та Геннадій Квартенки відсвяткували діамантове весілля. Вони побралися у далеуому 1959 році. Зараз Геннадію 85 років, а його дружині - 80. 60-ліття подружнього життя пара відсвяткувала досить незвично: проїхались відреставрованим ретро-трамваєм через усе місто. Такий подарунок на діамантову річницю їм зробили близькі.

Трамвай №2 разом з Геннадієм та близькими вирушив із вулиці Коновальця. На другій зупинці до чоловіка підсіла його кохана Людмила. Геннадій чекав на неї з квітами та подарунками. Появу жінки у трамваї супроводжувала лірична мелодія скрипки та привітання гостей.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Під час подорожі містом трамвай зробив зупинку на площі Ринок, де подружжя привітав зі святом очільник Львова Андрій Садовий. З нагоди святкування він вручив парі подарунок - значок "Прапор України". Мер міста похвалився, що сам недавно відсвяткував 18-річчя подружнього життя, і йому надзвичайно приємно привітати подружжя квартенків із таким святом.

Відділ промоції міста також підготував парі подарунки. Серед них - парасолька, кава і солодощі, а ввечері подружжя чекає романтична гостина в ресторані у Ратуші.

Нагадаємо, що 10 і 11 серпня в Древньому Києві в Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») відбулася головна подія цього літа – Фестиваль Середньовіччя «Билини Древнього Києва».

Як повідомляв портал Знай.ua, що не можна робити на Медовий спас і як отримати відпущення гріхів на Маковія

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі в цьому році головні святкові заходи з нагоди Дня Незалежності 24 серпня пройдуть у Дубовому гаю. Місцеві власті заборонили продаж алкоголю у цей день.