Крістофер Нолан - всесвітньо відомий голлівудський режисер, який зумів показати себе протягом останніх 20 років.

Кожен із його фільмів запам'ятовується, кожен із них хочеться переглядати — "Початок", "Інтерстелар", "Пам'ятай", "Дюнкерк" тощо. Основним із його досягнень є трилогія "Темний лицар" про Бетмена. У ній чудово абсолютно все, проте найбільша увага, звичайно ж, до головних акторів. Крістіан Бейл у ролі "Бетмена", покійний Хіт Леджер - "Джокер". А зараз один зі сценаристів "Темного лицаря" розповів про бажання босів студії бачити в ролі одного із лиходіїв Леонардо Ді Капріо.

Марго Роббі та Леонардо Ді Капріо, кадр з фільму

Ще на прем'єрі першого фільму керівник студії Warner Bros. запропонував Крістоферу Нолану взяти Ді Капріо, який зіграв би "Загадника" у третьому фільмі. Девід Гоєр розповів про це на подкасті Happy Sad Confused. Але ця пропозиція була швидко скасована.

Сценарист пояснив, що в історії важливо, щоб актор підлаштовувався під персонажа, а не навпаки. Саме тому ми побачили Тома Харді у ролі "Бейна". Крім цього, він розповів, що Бетмен міг несподівано стати Джейк Джилленхол, його мало не взяли на роль. І сценарист навіть захищав його.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ми спілкувалися про різні речі. Було багато людей, які проходили екранні тести, і я захищав Джилленхола. Я маю на увазі, що Джилленхол приголомшливий, Крістіан Бейл приголомшливий", - заявляє він.

Нагадаємо, Бен Афллек зраджує Дженніфер Лопес? Зірку "Ліги Справедливості" застукали з колишньою дружиною Гарнер у машині

Як повідомляв "Знай.uа", 5 сезон "Дуже дивних справ" буде на рівні "Месників" та "Зоряних воїн" за масштабом: "Ми не можемо..."

Знай.ua писав, Росс з серіалу "Друзі" роздягся заради Рейчел в реальному житті, Еністон яскраво помстилася Швіммеру: "Ти крадеш"