Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька довгий час приховувала особисте життя від суспільства, але під час війни все ж таки розсекретила чоловіка, за якого збирається вийти заміж.

На шоу "Пекельні муки з Євгеном Клопотенком" Заріцька розповіла подробиці про те, як її наречений Павло Тараненко познайомився з батьками. З мамою він практично одразу налагодив зв'язок, бо вони дуже схожі між собою – спокійні та люблять дивитись серіали.

"Вони подружились, вони люблять серіали одні й ті самі, вони обоє трішки спокійні, флегматичні, їм подобається бути разом. Я Пашу обрала по мамі, бо я більше ентузіазмом і харизмою в тата, а Паша в мене в маму", - поділилася вона.

Олександра Заріцька. Фото Instagram

Однак із батьком "пощастило" менше, їхні стосунки не такі теплі, як хотілося б співачці. Заріцька пояснила це тим, що чоловіки мають різні інтереси - тато любить рибалку, а наречений музику.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Він не так сильно сконтачився з татом, як хотілося. Мій тато любить риболовлю, футбол, а Паша, він трішки інший. Він любить мистецтво, музику. Паша на всіх наших риболовлях просто лежить відпочиває. Тато трішки засмучено каже, що хотів сина. Проте, я люблю риболовлю, тому татові зі мною легше", - розповіла Олександра.

Олександра Заріцька, фото: Знай.ua

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" зізналася у своїй важливій меті: "Серце велике, справжнє навіки"

Як повідомляв Знай.ua, "Досі не можу повірити": солістка гурту Kazka поділилася приголомшливою новиною

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" розповіла про свій досвід із російськими окупантами: "Це дуже жорстко"