Дмитро Комаров — популярний український телеведучий, який до 24 лютого 2022 року їздив світом, показуючи різні країни зовсім під іншим, невідомим нам кутом.

Від початку повномасштабної війни він, як і мільйони інших чоловіків, виїжджати за кордон не можуть. Дмитро сфокусувався на документації злочинів окупантів. Він їздив і Київською областю (під час її звільнення), був і під Харковом, Херсоном, і на Донбасі.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

"2022 рік я повністю присвятив зйомкам військових подій. А потім відчув, що, окрім подій на фронті, хочу фіксувати також звичайне життя України під час війни", - розповідає Дмитро.

Він додав, що останні 13 років існування проекту "Світ навиворіт" він тільки й робив, що показував світ. Але тепер треба світові показати Україну — наша країна стала справжнім відкриттям для всіх. Ми, всупереч усім питанням, протистоїмо армії країни, у 28 більше за нашу. Крім того, ми продовжуємо жити, доки воїни ЗСУ, ціною власних життів, продовжують звільняти окуповані території.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Українці зберігають давні традиції та водночас використовують суперсучасні технології. Рух продовжується. Саме тому Дмитро Комаров і ухвалив рішення про проект "Світ навиворіт. Україна".

Нагадаємо, Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" знайшов "лігво" окупантів, але щось пішло не так: Так у трусах їх у полон і брали"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров вирішив показати правду про українців: "З нового ракурсу, часто - зсередини"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв це важливе рішення: "Дуже важливо знаходити можливість"