Конкурс "Міс Україна-2023" зі скандалом таки був завершений, хоча ще кілька тижнів тому його взагалі просили закрити.

Все через учасниць, за яких простим громадянам потрібно було віддавати голоси. Частина з них була звинувачена у зв'язках з РФ. Деякі з дівчат навіть працювали ескортницями і не дуже хотіли висвітлювати повномасштабну війну, розпочату нашим "сусідом".

Скандальні учасниці "Місс Україна". Фото Instagram

Якийсь час організатори "Міс Україна" відмовчувалися, а зараз вирішили оголосити дівчину, яка отримала цей титул. І яка презентуватиме нашу країну на конкурсі, який відбудеться 16 грудня в Індії. Переможницею стала 18-річна студентка Софія Шамія із Київської області, про що йдеться на офіційній сторінці "Міс Україна" у соціальній мережі Facebook.

"Вона уособлює справжню красу та гідність. Вітаємо з перемогою!", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Дівчина, як відомо, навчається у Києво-Могилянській академії, на економічному факультеті та вільно володіє англійською мовою. Якось вона організувала благодійний аукціон своїх картин у стилі поп-сюрреалізм, віддавши зароблені гроші на ЗСУ.

Нагадаємо, учасниця "Міс Україна" відмовилася від суперниць-аматорок росіян: "На жаль, я не знала"

Як повідомляв "Знай.uа", прогулянки на яхті російського олігарха та танці під Інстасамку: відомий комік розкрив зв'язок учасниць "Міс Україна" з країною-агресоркою

Знай.ua писав, українка, яка перемогла в конкурсі "Міс Світу 2023" трималася за руки росіянкою: "Я б із задоволенням..."