The Last of Us - легендарна гра на PlayStation, яка на PC (комп'ютер) вийшла лише 2023 року.

Це сталося відразу після закінчення однойменного серіалу від HBO, за мотивами оригінальної історії. А зараз один із шоураннерів проекту Крейг Мезін розповів про повернення на роботу над другим сезоном. Дивовижна ця новина ще й тому, що зовсім недавно актриса, яка працювала над грою, натякнула на роботу над третьою частиною гри, під грифом "таємно".

Кадр із серіалу "The lust of us", скріншот: YouTube

Протест сценаристів підходить до потенційного завершення, тому студії вже відновлюють роботи над проектами, що завмерли. Тому і драматичний постапокаліптичний серіал не залишиться поза увагою.

"Дуже пишаюся WGA і радий повернутися до роботи над другим сезоном The Last of Us. Офіційно страйк ще не скасовано, проте після завершення ми одразу беремося за роботу", - заявляє Крейг Мезін.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Його колега, співавтор та творець ігрової серії Ніл Дракманн раніше якось заявляв про те, що вже готовий сценарій першого епізоду. Ідеї ​​для наступних серій "вже намічені". Але варто нагадати про другий страйк, профспілки акторів ще не отримали необхідних рішень. Белла Рамзі та Педро Паскаль найближчим часом точно не зможуть повернутися до роботи.

Педро Паскаль, фото: Instagram

Перший сезон складався з дев'яти епізодів, кожен із яких бив рекорди з переглядів. Через це і вирішили продовжувати. Автори анонсували цілих чотири сезони. Але що вони зберігатимуть за собою – невідомо.

Нагадаємо, The Last Of Us 3 вже у розробці? Актриса зацікавила фанатів легендарної гри

Як повідомляв "Знай.uа", 5 сезон "Дуже дивних справ" буде на рівні "Месників" та "Зоряних воїн" за масштабом: "Ми не можемо..."

Знай.uа писав, творці The Last of Us вже знайшли актрису на роль противниці Еллі у 2 сезоні: багато хто знає, що її чекає