Українці можуть поласувати рибою за приємнішою ціною, ніж у липні. Про здешевлення свідчать дані цінового моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Вудки та снасті українці поки що можуть відкласти убік, оскільки цінники на рибу в супермаркетах стали доступнішими, ніж у другий місяць літа. Подешевшала як свіжа риба, так і морожена.

Риба. Фото: скрін youtube

Так, короп живий станом на 12 серпня в середньому коштує 139,00 гривні за кілограм. Для порівняння, у липні цінник становив 159,00 гривні за кіло, тобто зараз на 20 гривень дешевше. В той самий час короп потрошений у супермаркетах продається за тією самою ціною, що й місяць тому – 199,00 гривні за кіло.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Скумбрія свіжоморожена в середньому коштуватиме українцям 125,30 гривні за кілограм. Місяцем раніше цінник на продукт був помітно вищим – 141,04 гривні за кілограм.

Найдешевше дана риба пропонується в мережі супермаркетів Novus – 109,00 гривні за кілограм. Найвищий цінник зафіксований у супермаркетах Metro – 148,29 гривні за кілограм.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на огірки, перець та баклажани у серпні: скільки українцям доведеться віддати у супермаркетах за сезонні овочі

Також наш портал інформував, ціни злетіли до 120 гривень: українцям показали вартість абрикосів у супермаркетах та назвали причину подорожчання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дефіциту боялися, але "пронесло": в Україні стрімко впали ціни на борщовий набір через надлишок овочів.