Для всіх наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є важлива інформація. Команія "Нафтогаз", яка днями перестала бути "постачальником останньої надії", сформувала платіжки за доставку блакитного палива побутовим споживачам.

Проте, українцям доведеться заплатити ще й за доставку. Проте в деяких українців виникає проблемне питання про те, як отримати квитанцію і хто має її надати.

Відповідь на це питання має представники "Нафтогазу", який вони опублікували в мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Клієнт компанії вирішив дізнатися, де можна отримати платіжку за доставку газу для оплати.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"За доставку газу Ви повинні отримувати рахунки від оператора ГРМ (облгазу). Відповідно, скачати рахунок онлайн можна на їхніх сервісах", - відповіли в "Нафтогаз".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Під час обговорення виявилось, що з такою ситуацією зіткнувся не один клієнт. Користувальниця мережі поскаржилася, що не може отримати рахунок від Львівгазу вже другий місяць.

"Ще з минулого місяця у них гальмування системи, говорять на оновленні їх новий сайт, оплати доставки газу, з минулого місяця так і не оновлені в особистих кабінетах, говорять, треба дзвонити і дізнаватися чи пройшла оплата..., вже на серпень потрібно оплачувати ту довбали доставку, а рахунки не оновлені в них..., жах повний. Просто цікаво... як бути старшим людям, які не розуміють того всього і чекають квитанцій?", - додала українка.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

У такій ситуації Нафтогаз порадив звертатися до облгазу за консультацією чи чекати на паперову квитанцію для оплати послуги.

"Ми з розумінням ставимося до Вас і ситуації, що виникла з платіжками за розподіл газу, але вплинути на роботу іншої компанії ми не можемо. Радимо чекати на паперові рахунки від облгазу або звернутися до них для отримання консультацій", — йдеться у відповіді.

Нагадаємо, кава, ковбаса, порошок і навіть пельмені: в українських супермаркетах стартували "смачні" знижки, до 40%.

Раніше повідомлялося, "Ганьби, не подавитеся грошима": "Нова пошта" розбила посилку клієнтки і відмовилася виплачувати компенсацію.

Також, "Хтось ходить у моїх трусах": компанія "Укрпошта" затримкою доставки змушує українців міняти гардероб.