"Нова пошта" регулярно стає "героєм" різних скандалів. На цей раз він пов'язаний з розбитою посилкою. Невдоволена клієнтка звернулася до компанії зі скаргою про те, що її дзеркало доставили у жахливому стані і при цьому відмовили у компенсації.

Про це клієнтка написала у коментарях під постом компанії у Facebook. Спочатку у неї виникли складнощі з доставкою посилки у відділенні з прийомом до 30 кг, у кол-центрі нічим не могли допомогти, а працівники надали різну інформацію, яка не відповідала дійсності.

"Вірити на слово вашим працівникам колл-центру не можна. Перевіряти все потрібно самостійно, а вони собі там фантазують на повну", - поскаржилася українка.

Нова пошта розбила дзеркало, скріншот

Коли їй все ж таки вдалося замовити дзеркало, воно приїхало в розбитому вигляді. Клієнтка стверджує, що товар зіпсували у вантажному відділенні та показала фото. Більше того, їй відмовили у виплаті компансації, а також не дозволили розпакувати посилку перед отриманням.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

"Вам головне тільки гроші, а навіть якщо щось пошкодити, то це не ваша вина. Дивіться фото, ганебники, і не вдавіться моїми грошима", - заявила клієнтка.

Відгук про роботу Нової пошти, скріншот

Якщо клієнту не вдається домогтися справедливості у кол-центрі або у відділенні, можна написати компанії у соцмережах. На практиці працівники набагато ефективніше працюють, якщо надати розголосу інциденту.

"Колеги з відділу компенсації просять заповнити бланк претензії та надіслати нам фото", - відповіли в компанії.

Відповідь Нової пошти на відгук, скріншот

Нагадаємо, халява від Lifecell: українці можуть підключити популярну послугу всього за 1 гривню.

Раніше ми писали про те, що "Укренерго" закликало українців не доводити енергосистему до відключень: "Користуйтесь по черзі"

Як повідомляв Знай.ua, "Ощадбанк" допоможе українцям з купівлею продуктів