Для простих українців і тих, хто займається підприємницькою діяльністю, придумали нові штрафи. У Раді вже заплановано оновлення системи фінансових покарань.

Народні депутати почнуть карати за публічну трансляцію російського музичного контенту. Це передбачає проект закону №9547, опублікований на офіційній сторінці Верховної Ради України.

Гроші. Фото: Youtube

Зокрема, цим законопроектом хочуть забезпечити ефективні заходи впливу на суб'єкти господарювання у сферах торгівлі/громадського харчування/послуг, які не підтримують просування національного музичного продукту. Також штрафи запровадять для тих, хто надумає проігнорувати заборону на публічне використання та прослуховування російської музики.

Наразі штраф становить невелику суму, всього від 17 до 170 гривень, проте після того, як новий законопроект набуде чинності, на українців чекає більш суворе покарання за публічні виконання/покази/демонстрації/оповіщення за допомогою будь-яких коштів у магазинах/громадських закладах сфери послуг, всіх музичних фонограм/відеограм/кліпів, та їх елементів/інших творів із рф.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Музика в навушниках. Фото: скрін youtube

Так, згідно із законопроектом, за перше порушення штрафуватимуть на суму від 5 100 гривень до 8 500 гривень, а ось повторне порушення, вчинене протягом одного року, коштуватиме набагато дорожче - від 17 000 гривень до 25 500 гривень.

Нагадаємо, керівники навчального центру Нацгвардії виписували собі бойові, сидячи в тилу.

Раніше ми писали про те, що вистачить і 20 років стажу: у ПФУ розповіли, хто може вийти на пенсію на спрощених умовах

Як повідомляв Знай.ua, наводив російські "Гради" на бойові позиції ЗСУ: СБУ вручили підозру соратнику Ківи