Є так багато способів, як хтось може бути таємничим. Можливо, вони завжди зникають на кілька днів без будь-якого пояснення.

Експерти-астрологи розповідають нам про найзагадковіші знаки зодіак. Можливо навіть, що вони дещо замкнуті в собі й завжди залишають вечірку першими.

Гороскоп. Фото: Youtube

Рак

Цей знак представлений крабом і відомий тим, що найчастіше ховається в панцирі. Це не робить людей Раків навмисно загадковими; однак бувають випадки, коли цей знак здивує вас, здавалося б, незрозумілою поведінкою або спостереженнями, навіть якщо вони думали про це деякий час.

Близнюки

Цей екстравертний знак - це життя вечірки, він завжди ставить людям цікаві запитання та жартує своєю кмітливістю. Отже, де тут їх таємнича сторона? Якщо ви одного разу погуляєте з ними, вони можуть бути теплими та балакучими; якщо ви туситеся з ними іншим, вони можуть грати в "адвоката диявола" в найгірший спосіб або залишити вас наодинці, щоб туситися зі своїм новим другом.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Козеріг

Цей працьовитий і прямолінійний знак зодіаку іноді здається загадковим, хоча навряд чи це було їхнім наміром. Козеріг практичний і прямолінійний, вони також, ймовірно, припускають, що вони таять у собі якусь глибшу таємницю.

Риби

Чутливий, творчий і емоційно розумний, цей знак може здатися загадковим завдяки своїй вродженій інтуїтивності. Коли Риби поводяться загадково, це, ймовірно, не навмисно.

Водолій

Новатори та розумники зодіаку також є одними з найкращих хранителів таємниць — і завжди змусять вас здогадуватися про те, як вони поводитимуться далі.

Нагадаємо, ми писали, що Овен, Телець і Близнюки: до кого у грудні фортуна повернеться не тією стороною, і принесе одні розчарування у коханні.

Як повідомляв "Знай.ua" ці 4 знаки Зодіаку найвразливіші для ретроградного Марсу: стережіться аж до січня

Також "Знай.ua" інформував, одружуються одразу, а потім шкодують: 4 знаки Зодіаку, які пов'язують життя не з тими людьми.