Головна астрологічна новина тижня – розворот Юпітера з ретроградного руху до прямого. І це чудові новини.

Юпітер – планета благодаті, розширення, щедрості. Поки він був ретроградним, багато справ не йшлося, тепер ситуація змінюється, і успіх, можна сказати, виходить на злітну смугу і починає розганятися.

Овен

Овен

Астрологічні обставини цього тижня вселяють в Овнів гордість та емоційне задоволення будинком, дітьми та іншими членами вашої родини. Особливого значення набувають взаємовідносини з жінками, одна з яких може надати вам неоціненну допомогу. Ваші емоції знаходяться на високому рівні, а інтуїція спрямована точно на мету. Це чудовий час для прояву творчої активності, здійснення задумів у домашніх справах та вирішення питань, пов'язаних із жінками чи новими підприємствами. Навіть розчарування згодом стане вашою перевагою.

Телець

Телець

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Порадуйтеся власної цілісності, вивчіть свої духовні здібності та розширте інтелектуальні горизонти. Ці зусилля будуть успішними не тільки самі по собі – вони, напевно, привернуть увагу і викликають захоплення впливових осіб. Тільцям на якийсь час слід забути про хибну скромність і легковажність. Щира щедрість і відданість істині принесуть успіх. Гумор допоможе вам у будь-якій ситуації. Милі оточуючих на вашому боці.

Близнюки

Близнюки

Гордість за свою сім'ю, будинок та за його облаштування посилюється у Близнюках, коли астрологічні обставини складаються, як цього тижня. Рішучість та его приходять у гармонію з емоційними потребами, вам не загрожують відмови. Успіх може здатися рідкісним досягненням, а невдача викликати гірке розчарування. Будучи впевненішим і конкретнішим у своїх цілях, ви здатні досягти багато чого. Але разом з тим ви схильні відносити всі невдачі на свій рахунок, а це означає, що вам буде легше досягти успіху, якщо уникати егоцентричності, самовпевненості та розбіжностей з начальством та представниками влади.

Рак

Знак Зодіаку Рак

Коли розстановка небесних сил складається подібним чином по відношенню до вашого зодіакального знака, корисно застосувати новий унікальний підхід – він допоможе вам досягти успіху, про який ви раніше і не мріяли. Але вираз "новий підхід" зовсім не означає, що роботою можна знехтувати. Ваш план чи ідея мають базуватися на міцному фундаменті. Сприятливою буде участь у групових заходах, організаційних зборах та політичній діяльності.

Лев

Знак Зодіаку Лев

Навколишні, особливо начальство, цього тижня будуть вражені вашою уявою, одухотвореністю та чутливістю. Крім того, на них можуть справити позитивне враження ваші благодійні дії чи навички у таких сферах, як фотографія, медицина чи танці. Крім того, сприятливими будуть таємні підприємства та вирішення суто конфіденційних питань. Довіртеся інтуїції, звертайте увагу на сновидіння – і ви знайдете духовне чи артистичне натхнення завдяки тому, що обіцяє нинішній період.

Діва

Діва

Обстановка цього тижня сприятиме подорожам, будь то виконання доручень сусідів, ділові чи розважальні поїздки. Крім того, цей період підходить для продажу, покупок та ремонту обладнання. Успішною буде робота, що включає застосування механічних чи конструкторських навичок, а також ділові угоди, контракти та переговори. Обставини сприяють покращенню взаємин із колегами, сусідами та рідними. Відвідування зборів та інших громадських заходів допоможе налагодити цінні контакти, а також обмінятися ідеями та інформацією.

Терези

Терези

Терези – будьте уважні! Надається можливість творчого підходу до своїх повсякденних обов'язків. Завзята і планомірна робота обіцяє вам успішні перспективи. Ви можете отримати пропозицію стати консультантом чи викладачем. Якщо раніше ви нехтували ретельним плануванням, організацією та наполегливою роботою, тепер саме час взятися за них. Обставини нададуть вам шанс набути нових знань та досвіду, що в результаті призведе до підвищення продуктивності та успіху.

Скорпіон

Скорпіон

Обставини надають можливість посилити фізичну активність, стати більш активним у досягненні цілей і краще здійснювати поставлені завдання. Займіться спортом або іншою діяльністю, яка допоможе вам набути форми, зміцнити здоров'я та підвищити впевненість у собі. Якщо ви не виконуєте програму фізичної підготовки і не займаєтеся спортом, саме час приступити до цього. Які б можливості вам не представилися, успіх вірогідніший у разі вашої впевненості у своїй фізичній формі.

Стрілець

Стрілець

Позитивна енергія та життєва сила супроводжують ваші фізичні зусилля, єдиним недоліком є ​​схильність до лінощів, яка заважає вам зробити перший крок. Уникайте неробства та надмірної пасивності. Успішними будуть стосунки з чоловіками, угоди з чоловіками чи випускати продукцію для чоловіків. Це чудовий час для того, щоб зробити нову зачіску. Якщо сторонні фактори не вплинуть на кінцевий результат ваших починань, можна перенести хірургічну операцію або відвідати дантиста.

Козеріг

Козеріг

Тиждень сприяє інтелектуальній діяльності, емоційна пам'ять функціонує чудово. Скрупульозно рахуйте фінанси, зробивши ревізію матеріальних запасів. Огляньтеся навколо, можливо, вашим новим партнером стане колега, член сім'ї і навіть суворий шеф. За працелюбність ви будете винагороджені новою роботою або проектом. Слід зберегти здоров'я, оскільки інфекція та застуда не дозволять завершити справи.

Водолій

Водолій

Представники знаку перебувають на старті кар'єрного марафону, професійні м'язи у чудовій формі, шеф не приховує симпатії та навіть готовий додати до зарплати. Втім, із оригінальними перспективними ініціативами доведеться почекати – конкуренти виявляють нетерпіння. Для багатьох ви опинитеся то героєм тижня, то ворогом народу, але жодна з іпостасей вас особливо не потішить. Для підтримки високого фізичного тонусу слід зайнятися справами, де творчо самореалізуватися.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Стійте твердо у своїх переконаннях, не поступайтеся – радять вам зірки, підтримуючи вас у всьому. Справи вийдуть за межі звичного; з'являться нові люди, які допоможуть реалізувати сміливі плани. Зберіть у кулак рішучість і переконайтеся, що вам під силу згорнути гори. Ймовірно, цікава пропозиція нової роботи, обговорення чого займе у вас не один день. Перспективи, що відкриваються, наповнять вас енергією, окрилять і надихнуть, що піде тільки на користь спільній справі.

Нагадаємо про гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.

Раніше ми повідомляли, що ніколи не носіть золоті прикраси, якщо ви є в цьому списку: кому метал принесе хвороби та безгрошів'я.