Учасниця 11-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Алла Павлівна почала ділитися тією інформацією, яку приховують від усіх українців у проєкті.

Ми бачимо ідеальну картинку, кохання, як у казці, але за цією ширмою ховаються сльози дівчаток, маніпуляції психологами, виведення на емоції заради видовища... Про все це почала розповісти Анастасія Кузьмінська, учасниця 12-го сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Її підтримали й інші дівчата, серед яких і Алла.

Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka

"Колишня" Заливака пообіцяла, що в усьому підтримає Настю, якщо вона вирішить довести цю історію до кінця, адже має чоловіка, який в образу не дасть. Після того, як Алла вивела на чисту воду Григорія Решетника, про що ми писали раніше, вона розповіла і про те, як вибираються "фаворитки" Холостяка і яке рабство на канал у них потім виходить.

"Там сценарію немає, але, як я для себе це називаю, це сценарій без сценарію. У чому він полягає? З тобою говорять така кількість годин, скільки потрібно, щоб ти сказала ті слова, які потім виріжуть, підтягнуть по звуку і голосу... Якщо ти не фаворитка, то тебе просто лінчують... Зроблять смішну, дурну, розкриють негативні сторони... ", - говорить Алла.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Далі ексучасниця шоу "Холостяк" розповіла, хто такі "улюблениці СТБ". Це ті дівчатка, яких потім канал залучатиме до інших проєктів, щоб вони відпрацьовували ту славу, яку дає їм канал: брали участь в інших шоу, були суддями тощо. Адже на екрані їх покажуть практично ідеальними і зроблять все, щоб публіка їх полюбила, а відпрацювати це потрібно.

Сторіз Алли Павлівни про "Холостяк"

Нагадаємо, що "колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріше пох*й".

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правду про шоу "Холостяк".