Українська акторка, гумористка з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару похвалилася кадрами свого відпочинку, та вирішила дізнатися, як українці покращують собі настрій.

Ірина Сопонару вміє створювати контент, щоб зацікавити глядача, на своїй сторінці в інстаграм, дівчина розмістила коротке відео на якому показала кадри з оглядового колеса, на якому знаходилась.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Дівчина має досить велику аудиторію, за оновленням її сторінки слідкують 381 тисяча осіб, для них Ірина створює якомога більше цікавих фото та відео.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Цього разу дівчина поцікавилась у шанувальникі, чим вони підіймають собі настрій, та вони розповіли у коментарях. Підписникам подобається Ірина, її назвали надзвичайно красивою, та "лакшері", особливо на екрані.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

"Ірина ти супер, я не знаю як там в житті, але на екрані ти лакшері", "Підіймає настрій усмішка легендарної Ярини, а ще контрнаступ нашої ЗСУ", "Як гарно", "Лапуля!", "А у нас війна! Кожний тиждень ховаємо захисників, біль!", - написали шанувальники Ірини.

Коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" прогулялась у тонкій сукенці без білизни: "Фланірувати".

Як повідомляв "Знай.ua", що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" мрійливо задивилася у майбутнє, де діти будуть у безпеці: "Кайф".

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" похвасталася красунею сестричкою на фоні Букінгемського палацу.