Український музикант, автор пісень, державний та політичний діяч, колишній народний депутат України Святослав Вакарчук розмістив дуже приємні новини у соціальній мережі. Він поділився новинами про звільнених полонених воїнів України.

Цю новину Святослав Вакарчук розмістив на своїй сторінці в Instagram.

«Новина, від якої захоплює дух! Групу захисників Маріуполя, включаючи командирів, звільнено з російського полону. Командира Азову Редіса, заступника командира Калину востаннє я чув у день, коли вони виходили з Азовсталі. Всі ці місяці я знав, відчував, що вони повернуться! Величезна вдячність всім, хто з нашого боку причетний до їх звільнення! Попереду ще багато роботи! Ми маємо звільнити всіх наших хлопців та дівчат! І всі наші території! Слава Україні!», - підписав публікацію український артист.

Багатотисячна аудиторія, яка підписана на сторінку популярного артиста, не забарилася. Публіка не пройшла повз таку чудову новину і вирушила до розділу з коментарями.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

«Це щось неймовірне. Як ми на це всі чекали. З поверненням, Герої», «Героям Слава», «Аж не віриться Рідненькі Дорогенькі з поверненням Слава Україні!», «Як же кожен з нас чекав цього дня», «День радісних новин! Дякую Тобі, Боже! Нарешті дочекалися захисників мого Маріуполя!!!», «Емоції щастя переповнює сердце і захоплює дух. Слава Героям!!!! Здоров’я їм і довголіття!!!! Вклоняємося і пишаємося!!!! Найкращі люди на землі!», - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Комментарии на пост Святослава Вакарчука в Instagram

Комментарии на пост Святослава Вакарчука в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Вакарчук пішов із "Голосу країни", поки Надя Дорофєєва та Оля Полякова змогли здивувати.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва напоролася на критику через запуск проекту "Голосу країни".